Zvočni prostor predstavlja: DUNRAVEN
23
Apr
2021

Zvočni prostor predstavlja: DUNRAVEN

  • Kraj:World Wide Web
  • Lokacija:Sonic Space
  • Kdaj:20:00

Prvi koncert za novo bistriško zasedbo Dunraven ni bil pred živo publiko: če ne štejemo kamermanov in zvočnega mojstra. Ampak nekje je treba začeti – in začeli so (bodo) v čisto novem Zvočnem prostoru, ki so ga vsi člani benda pomagali urediti. Posnetek bo objavljen na Youtube strani benda in na Facebook strani Kluba Metulj.

Dunraven je rock trio iz Bistrice ob Sotli, ki ga zastopajo veteran Andrej Černelč na kitari in mikrofonu ter obetavna ritem sekcija v sestavi Gašper Tominšek na basu in Gaja Pekošak na bobnih.

Bend deluje dobrega pol leta, najprej kot duet Gaje in Andreja. V tej zasedbi je nastal kratkometražni Bandcamp prvenec Thrown in at the Deep End. Komaj kak teden po izidu se je po srečnem naključju za basom znašel sicer obetavni DJ in producent elektronske glasbe Gašper (a.k.a. REDHEDII).

Žanrsko gre za zatripan in hkrati hrupen rock s priokusom grunge-a in stonerja ter s prepoznavnim avtorskim podpisom vsakega od članov.

Vsebina je nastala v okviru projekta prostovoljstva Evropske solidarnostne enote. / This content was created as a part of a European Solidarity Corps Volunteering project, named Sonic Space.

Glej tukaj:
https://www.facebook.com/klubmetulj
ali
https://www.youtube.com/watch?v=wXPDw83Fx28
Gaja's cover
SL_european_solidarity_corps_LOGO_CMYK
Movit (320x117)
MDBS Vas kulture logo almost normal size