SundayNoise: Buče 4 & Boolvar at Klub Metulj
06
Dec
2019

SundayNoise: Buče 4 & Boolvar at Klub Metulj

  • Kraj:Bistrica ob Sotli
  • Lokacija:Klub Metulj
  • Kdaj:21:00

Stari znanec Sheik Anorak (Gaffer Records) iz Lyona se vrača na klubski oder. Tokrat v duetu Boolvar s flavtistko Delphine Joussein. Ob tej priložnosti se bodo po več letih zopet zbrali domači velikani Buče 4 v zasedbi: Vitja Balžalorsky – el. kitara, Vid Drašler – bobni, Andrej Fon – tenor saksofon, Jošt Drašler – kontrabas.

Boolvar:
Delphine Joussein : flavta, glas, elektronika
Sheik Anorak : bobni

The flute is pushed to its utmost limits, drums are under pressure, electronics are everywhere ; we hear a voice beyond-flute. Innocence and laughter get close to a troubling and alarming world. Lyrism is soon joined by the energy of Rock.

Buče 4 so z rednim delom začeli v tistih posebnih časih začetka razcveta domače improvizacijske norije pred več kot desetimi leti. Zadnji nastop so imeli leta 2012. Čemu se zdaj po tolikih letih ponovno snidejo na odru pa je stvar razmerij v sedanjosti in nove norije ki trka na klubska vrata.

Vitja Balžalorsky – el. kitara
Vid Drašler – bobni
Andrej Fon – tenor saksofon
Jošt Drašler – kontrabas

V kolikor bi želeli kot aktivni poslušalci noč z dodatnimi muzikami preživeti za klubskimi vrati si lahko vstopnico s prenočiščem v Hostlu Gabronka zagotovite z rezervacijo na : mitja(at)pekarna(.)org