Predstavitev Hostla Gabronka!
04
May
2019

Predstavitev Hostla Gabronka!

  • Kraj:Bistrica ob Sotli
  • Lokacija:Hostel Gabronka
  • Kdaj:18.00

Za Mladinsko društvo Bistrica ob Sotli ta sobota zelo pomemben dan: z Občino Bistrica ob Sotli bomo podpisali pogodbo o upravljanju Hostla Gabronka. S tem bo odgovornost za vodenje tega čudovitega objekta z 20 ležišči tudi uradno prevzelo naše društvo.

Še pred svečanim podpisom pogodbe bomo predstavili, kako je potekala prenova ter kakšni so naši načrti prihodnost novega Hostla.

Večer pa bo imel še en vsebinski poudarek, s katerim želimo sporočiti, da bo Hostel Gabronka živel z lokalnim okoljem. Skupina naših mladih prostovoljk in prostovoljcev je v okviru projekta (Na)brane dobrote (projekt ob Evropskem tednu mladih) pritegnila k sodelovanju nekatere ponudnike sonaravno pridelanih dobrin iz naših koncev. Ponudnike bomo predstavili in se jim zahvalili, še več o vsakem od njih pa boste izvedeli na neformalnem druženju ob mizi dobrot.

Dogodek bodo popestrile pevke iz vokalne skupine LaVita. Po formalnem delu si boste lahko ogledali obnovljene in opremljene prostore Gabronke, sledila bo skromna pogostitev in prijetno druženje.

Dogodek se začne ob 18., vstopnine seveda ni.

Vabljeni!

Plakat Dobrot

 

EU flag-Erasmus+_vect_POS

 

EYW - SL

 

SL_european_solidarity_corps_LOGO_CMYK

 

MIZSUM

 

Movit (320x117)