KŽ: Zajtrk in PRISMOJENI PROFESORJI BLUESA
02
Nov
2019

KŽ: Zajtrk in PRISMOJENI PROFESORJI BLUESA

  • Kraj:Bistrica ob Sotli
  • Lokacija:Klub Metulj
  • Kdaj:9:00

Namesto turobnega prvega novembra in komercialnega Halloweena – KOLOMONOV ŽEGEN. Pride eden najbolj eksplozivnih domačih bendov, ki navduši z virtuoznostjo, samosvojim stilom in s srcem, ki bije za rock’n’roll (in blues, seveda): PRISMOJENI PROFESORJI BLUESA. Če so navdušili v domovini bluza onstran oceana, če so napolnili in razbelili Križanke (in še dobesedno na stotine drugih prizorišč), če so narobe obrnili levičarsko kitaro – potem pač ne more biti dvoma: TO BO DIVJE.

Preden podivjamo pa bomo, tako, za podlago, imeli Zajtrk. Etno-šanson-poljubnododajžanr duet iz naših koncev v Klubu Metulj igra že drugič LETOS. To se ne zgodi pogosto in ne more biti naključje. Kot to veleva tradicija Kolomona, bosta Laura in Sven pripravila priredbo slovenske ljudske pesmi, seveda pa zaigrala še prenekatero iz svoje obsežne zbirke iskrivih avtorskih kompozicij.

Disclaimer: Side effect of singin’ the blues may include selling your soul to the devil.

Vstopnina: 10 eur, za dijake in študente 7 eur. Rezervacije kart na pisarnametulj@gmail.com – veljale bodo na dan koncerta med 20:00 in 21:30. Na voljo bo samo 80 mest!

 

 

Kolomon2019-koncni JPG