Kolomonov žegen 2021: Koala Voice in Dunraven
06
Nov
2021

Kolomonov žegen 2021: Koala Voice in Dunraven

  • Kraj:Bistrica ob Sotli
  • Lokacija:Klub Metulj
  • Kdaj:20:00

Po lanski spletni ediciji se enajsti Kolomonov žegen vrača v fizični čas in prostor. V goste nam prihaja najbolj vroč slovenski bend ta trenutek: Koala Voice! Miha, Domen, Tilen in Manca so mladi, ampak imajo kilometrino: že leta 2013 so sodelovali (in zmagali) na Špil Ligi, od takrat pa odigrali na stotine koncertov doma in onstran, sproti pa nanizali pet studijskih albumov ter lepo zbirko hitov in odličnih spotov. Kvartet iz Kisovca bo v Bistrici ob Sotli predstavil material s plate Plata, ki je izšla letos junija in se poje v treh jezikih, seveda pa bodo zaigrali še izbor starejših pesmi.

Sebi lastno priredbo slovenske ljudske pesmi (kot narekuje kolomonska tradicija) in komade s svojega železno trdega repertoarja bodo odigrali domačini Dunraven. Trojka deluje od konca lanskega leta, ko se je basist Gašper pridružil bobnarki Gaji in kitaristu Andreju. Še prej sta kot duet posnela prvenec Thrown in at the Deep End; kasneje so pesmi iz albuma izšle še v živi, trio izvedbi.

Kolomonov žegen bo v soboto, 6. novembra. Vstop: 10 evrov. Vrata kluba se odprejo ob 20:00. Živa muzika se začne uro kasneje. Dogodek je namenjen članicam in članom Mladinskega društva oz. vsem, ki boste ob vstopu z izjavo pristopili v članstvo.

Za obisk velja PCT pogoj.