no image
03
Sep
2021

Glasbena zasedba SaGaDuDaB

  • Kraj:Bistrica ob Sotli
  • Lokacija:Klub Metulj
  • Kdaj:09/03/2021

110mv(1)

SaGaDuDaB
Elektronika z okusom po akustiki.
Trio slovenskih vrhunskih glasbenikov z unikatno avtorsko glasbo vabi na ples. »Glasba mora ljudi zabavati, sproščati, jim dati povod za razmišljanje,« projekt, ki je zorel dve leti opisuje Domen Gracej, trobentač in producent z izkušnjami na evropskih in ameriških odrih. Tudi Danijelu Lauku, ki navdušuje z nenavadnimi tehnikami igranja saksofona, nastopanje na domačih in mednarodnih glasbenih prizoriščih z uveljavljenimi glasbeniki ni tuje. Klasično instrumentalno kombinacijo pa ruši klaviaturist, skladatelj in producent Jean Markič, katerega glasba ne gre mimo nobenega večjega glasbenega festivala.
V letu 2019 so izdali prvenec DJungla, naslovno skladbo opremili z video podobo in eksperimentalni projekt potrdili tudi v živo na številnih koncertnih odrih.
Za prijeten zaključek pa bo poskrbel Gorski Vuk (Luke RedBrown), vinilni purist s širokim repertoarom, ki zajema vse od house pjevalic in funky housa do tršega techhousa in tribala s poudarkom na deep in progressive housu. Prisega na glasbo do leta 2005, v njegovem kufru pa se najde tudi kaj novejšega.
Na dogodko bomo upoštevali navodila NIJZ, tudi PCT pogoj.
V sodelovanju z Kulturnim društvom Bistrica ob Sotli
3.9.2021 ob 21:00 uri. Se vidimo!