Rock&Shoegaze&Punk: Demm, Uryan & Suzi Soprano
16
Sep
2023

Rock&Shoegaze&Punk: Demm, Uryan & Suzi Soprano

  • Kraj:Bistrica ob Sotli
  • Lokacija:Klub Metulj
  • Kdaj:20.00 – 00:00
16. septembra bomo v klubu podpirali stene, da se ne sesujejo na nas, kajti žagalo bo in se treslo: Demm, Uryan in Suzi Soprano v Bistrici ob Sotli!
 
DEMM:
Mladci glasbene scene, njihovi komadi so glasbena ekvivalenta coming of age filma. V svojem kratkem obstoju imajo v arzenalu že spote in cel nabor avtorske muzike. Ta večer se bo za vsak okus kaj našlo, in Demm so morda za tiste, ki se zaradi drotarskega, motorki podobnega zvoka katerih drugih žanrov Metulja včasih ogibajo.
 
URYAN:
Člani te glasbene trojice so dediči že uveljavljene slovenjgraške scene.
Kombinacija njihovega surovega garažnega zvoka in psihedeličnih kitarskih ter vokalnih linij bo v marsikaterem poslušalcu vzbudila nostalgijo po VHS časih.
Komadi z njihovega prvega albuma so se že pojavili na glasbenih listah ljubljanskega Radia Študent, v živo pa so se kaj hitro znašli na odrih uveljavljenih organizatorjev, npr. Trnje Fest, Corona Detention live idr.
 
SUZI SOPRANO:
Siva eminenca med hribovci na tej strani Slovenije, Suzi soprano po desetih letih igranja skoraj ne potrebujejo predstavitve. V klub se vračajo s svojo drugo dolgometražno plato “Weltschmerz”, ki je izšla letos pri založbi Artičoka in že žela pohvale tako po internetu kot tudi v živo, na letošnji kratki slovenski turneji. Večer se bo začel z mladimi upi, Suzi pa ga bodo končali kakor se spodobi, pankersko in jezno.
 
 
Vrata ob 20.00
Karta: 10€, 7€ za dijake in študente